Piața construcțiilor industriale și civile din România cunoaște un trend ascendent, caracterizat de o creștere rapidă a numărului dezvoltatorilor în domeniu, dar și al obiectivelor construite (hale industriale, construcții metalice, dezvoltări imobiliare etc.)

În acest context, Qvadra Constructions Consulting s.r.l. și-a dobândit o reputație bună în rândul partenerilor, prin consultanță personalizată, project management de calitate, respectarea bugetului previzionat și a termenelor de execuție.

Noi considerăm îndeplinirea acestor criterii ca fiind rețeta corectă în obținerea unor lucrări la standarde ridicate, în acord cu cerințele și nevoile clienților noștri.

Qvadra Constructions Consulting s.r.l. realizează obiective industriale și civile, precum hale industriale, clădiri de birouri, clădiri de birouri, magazine, shoroom-uri etc.

Datorită serviciilor complexe pe care vi le punem la dispoziție, am depășit stadiul de simplu furnizor sau constructor. Ne identificăm cu un partener strategic, fiindu-vă alături de la prima schiță a proiectului și până la recepția finală a clădirii.

Soluția completă oferită de noi constă în consultanță asupra proiectului inițiat, împreună cu toți pașii pe care aceasta îi presupune, și construirea obiectivului, împreună cu toate etapele necesare realizării acestuia.

A face echipa cu noi vă degrevează pe Dumneavoastră de activități suplimentare, prin posibilitatea transferării întregii responsabilități asupra derulării proiectului unui singur partener.