Piata constructiilor industriale si civile din Romania cunoaste un trend ascendent, caracterizat de o crestere rapida a numarului dezvoltatorilor in domeniu dar si al obiectivelor construite (hale industriale, constructii metalice, dezvoltari imobiliare, etc.) In acest context, Qvadra Constructions Consulting s.r.l. si-a dobandit o reputatie buna in randul partenerilor, prin consultanta personalizata, project management de calitate, respectarea bugetului previzionat si a termenelor de executie. Noi consideram indeplinirea acestor criterii ca fiind reteta corecta in obtinerea unor lucrari la standarde ridicate, in acord cu cerintele si nevoile clientilor nostri. Qvadra Constructions Consulting s.r.l. realizeaza obiective industriale si civile, precum hale industriale, cladiri de birouri, cladiri rezidentiale, magazine, showroom-uri. Datorita serviciilor complexe pe care vi le punem la dispozitie, am depasit stadiul de simplu furnizor sau constructor. Ne identificam cu un partener strategic, fiindu-va alaturi de la prima schita a proiectului si pana la receptia finala a cladirii. Solutia completa oferita de noi consta in consultanta asupra proiectului initiat, impreuna cu toti pasii pe care aceasta ii presupune si construirea obiectivului, impreuna cu toate etapele necesare realizarii acestuia. A face echipa cu noi va degreveaza pe Dumneavoastra de activitati suplimentare, prin posibilitatea transferarii intregii responsabilitati asupra derularii proiectului unui singur partener.

Realizarea primului magazin pentru Retailer-ul PEPCO de catre QVADRA CONSTRUCTIONS & CONSULTING ca si Antreprenor General!

Acum, la sfârșit de an, reușim să finalizăm cel de al-32-lea proiect Arsis Vodafone.

IMG-20171212-WA0000 IMG-20171212-WA0002

Indiferent de locații și de spațiu, în toate cele 32 de proiecte realizate alături de Arsis Vodafone am reușit să ținem întotdeana cont de indicațiile și specificitățile semnalate.

IMG-20171212-WA0003

Așa am procedat și în cazul acestui proiect. Am construit totul, de la 0 și ne-am dedicat complet realizării sale.

IMG-20171212-WA0009

Și pentru că am fost atenți la toate detaliile….

IMG-20171212-WA0014

….astăzi, magazinul Arsis Vodafone din Carrefour Militari își întâmpină cu ușile deschise clienții!